Proiectarea unei carti de vizita este super accesibila.

Puteti sa va creati propriul design la eKarioka fara ajutorul altor persoane. Trebuie doar sa alegeti tipul de carton, forma cartii de vizita, culorile si design-ul pe care doriti sa il aveti pe propria carte de vizita.

Aceste carti de vizita indeplinesc multe dintre nevoile de baza ale profesionistilor, precum: publicitate, recunoasterea marcii, indemn la actiune si, desigur, date de contact.
V-ati  gandit la optiunea de creare carti de vizita online?

Sa stii ca nu  a fost niciodata mai usor sa creati propriile carti de vizita. Va puteti proiecta cartea de vizita pornind de la un carton gol sau puteti rasfoi sabloanele deja existente pe eKarioka unde puteti adauga propriile informatii. Puteti sa va creati propria carte de vizita cu ajutorul programelor specializate in design si apoi sa apelati la serviciile eKarioka.

Ce pasi trebuie urmati pentru crearea unei carti de vizita?

O carte de vizita este mai mult decat detaliile tale de contact. Ea este o reprezentare vizuala a ta si a companiei tale.

Primul pas al elementelor de baza este sa decideti ce sa includeti pe cartea de vizita.
Dimensiunea si forma cartii de vizita. Formele cartilor de vizita pot fi: standard, patrate, cu colt rotunjit, cu colt rotunjit patrat si ovale.

Tipuri de scriere. Daca exista un anumit font incorporat pe site-ul web sau aveti logo-ul mai diferit, utilizati acelasi font pe cartile de vizita. Tipul pe care il alegeti ar trebui sa va reprezinta marca.

Principiile de baza de proiectare. Cand vine vorba de principii bune de proiectare a cartilor de vizita, adesea mai putin inseamna mai mult. Unele dintre cele mai eficiente concepte de design de carti de vizita sunt cele mai simple.

Modelele cu foarte mult scris pot coplesi privirea, asa ca este cel mai bine sa va concentrati pe simplitate si sa indepartati cuvintele inutile.

Cartile de vizita eficiente indeplinesc o serie de nevoi de marketing, inclusiv recunoasterea marcii, publicitate si informatii importante de contact.